Słodki smak choroby. Zobacz, jakie dolegliwości powoduje syrop glukozowo-fruktozowy
Nie tylko ma nadać słodki smak, ale również zwiększyć atrakcyjność produktu. Ten dodatek może poprawić konsystencję, aromat oraz barwę.
Nie tylko ma nadać słodki smak, ale również zwiększyć atrakcyjność produktu. Ten dodatek może poprawić konsystencję, aromat oraz barwę.
Składniki: 500 g ziemniaków, 1/2 paczki słodkiej papryki, 1/2 paczki ostrej papryki, 2 łyżeczki imbiru, oliwa z oliwek. (...) Do naczynia wlej 3 łyżki oliwy z oliwek i dodaj paprykę słodką, imbir i paprykę ostrą i wymieszaj...
Frytki ze słodkich ziemniaków Przystawka w formie podpiekanych na słodko ziemniaczków z pewnością znajdzie wielu amatorów.
Marokański przysmak Maroko może poszczycić się bogactwem barw i różnorodnością także w kuchni. Aromatyczne przyprawy i warzywa dojrzewające w marokańskim słońcu cieszą oko i podniebienie.
Skandynawskie przysmaki Kuchnia skandynawska jest niezwykle bogata w ryby. W zależności od sezonu ryby są odpowiednio przygotowywane, wędzone, konserwowane lub suszone.
Trudno oprzeć się czekoladzie W czekoladzie zawarte są węglowodany proste, czyli takie, które są najłatwiej przyswajalne przez organizm.
Naleśniki na słodko Zwykłe naleśniki nie muszą być suchym, zapychającym ciastem.
Orientalna zupa Znaną na całym świecie kwaśną zupę tajską moża zjeść niemal wszędzie. Jednak każdy, kto miał okazję spróbować ją w Tajlandii przyzna, że okoliczny klimat i wspaniałe składniki tworzą niepowtarzalną całość.
Filiżanka kawy Użalanie się nad sobą do niczego dobrego nie prowadzi, natomiast spojrzenie na trudną sytuację z innej perspektywy może wiele zmienić.