Czerwone wino stołowe
(...)
(...)
(...)
(...)
(...)
(...)
(...)
(...)
(...)
(...)
(...)
(...)
(...)
(...)
Obniżenie poziomu cholesterolu Badania wykazują, że czerwone winogrono, z którego produkuje się wino może mieć bardzo znaczący wpływ na poziom cholesterolu (...) Jako że jest on metabolitem resweratrolu, jego naturalnym (...)
(...)
(...)
(...)
(...) O właściwościach zdrowotnych czerwonego wina napisano wiele. (...) Okazuje się jednak, że czerwone wino może mieć również pozytywny wpływ na zęby. Wszystko za sprawą polifenoli, które znajdują się w (...)
(...) Nowe badania wskazują, że czerwone wino może mieć korzystny wpływ na stan jelit. (...) Czerwone wino - wpływ na jelita Czerwone wino, wypijane z umiarem, (...)
(...) Czerwone wino Czerwone wino najczęściej robi się z czerwonych winogron i jest najczęściej wybieranym trunkiem z rodzaju win. (...) Białe wino Białe (...)