Uczulenie na czerwone wino
Dlaczego warto pić czerwone wino?
Obniżenie poziomu cholesterolu Badania wykazują, że czerwone winogrono, z którego produkuje się wino może mieć bardzo znaczący wpływ na poziom cholesterolu (...) Jako że jest on metabolitem resweratrolu, jego naturalnym...
Tematy
Czerwone wino
•
Uczulenie na wino
•
domowe wino
•
Alkohol a choroby
•
Alkohol a odchudzanie
•
Problemy z alkoholem
•
Jedz winogrona bo warto
•
resweratrol w winogronach
•
Winogrona witaminy
•
alkohol a zdrowie
•
zdrowie_indeks
•
Sok z czarnych winogron
•
Picie alkoholu
•
Działanie alkoholu
•
Wpływ alkoholu na organizm
•
Przyczyny nadciśnienia
•
Polifenole
•
Witaminy antyoksydacyjne
•
antyoksydanty w żywności
•
indeks_zdrowie