Przyprawy, które leczą
(...) Co ciekawe, nawet jedna dziesiąta łyżeczki tej przyprawy korzystnie wpływa na organizm. (...) Jako bogate źródło przeciwutleniaczy, przyprawa zapobiega rozwojowi komórek nowotworowych. (...)
(...) Co ciekawe, nawet jedna dziesiąta łyżeczki tej przyprawy korzystnie wpływa na organizm. (...) Jako bogate źródło przeciwutleniaczy, przyprawa zapobiega rozwojowi komórek nowotworowych. (...)
(...)
(...)
Polędwica w ziołach to z pewnością potrawa, do której będzie się wracać. Jej klasyczny, a jednocześnie tak oryginalny smak sprawia, że doznania są ogromne. Składniki: 300 g polędwicy, 1/3 szklanki sosu sojowego, 1/2 szklanki oliwy z oliwek, 1/3 (...)
(...) Dodaj pozostałe przyprawy - chili, kurkumę i jeszcze trochę soli. Dobrze wymieszaj, starając się nie naruszyć filetów z ryby. (...)
(...)
(...)
Mięso z dodatkami Mięso wieprzowe z dodatkiem kolendry i w sosie z ananasa. (...)
(...)
(...)
Ryba w sosie Ryba jest smaczna sama w sobie. Ale jeśli doprawimy ją na przykład curry, będzie jeszcze lepsza! (...)
(...) Właśnie z tego powodu nie należy żałować tej przyprawy w świątecznych daniach. (...) Czas dodać tę niezwykłą przyprawę również do dań, wypieków i napojów. (...)
(...)
(...) Zioła i przyprawy do chleba na zakwasie Popularną przyprawą w chlebie na zakwasie jest anyż. Może być dodany w całości lub zmielony. (...) Zioła i przyprawy są niezwykle ważnymi dodatkami do pieczywa. (...)
(...)
(...)
(...)
Oryginalna fasola i „kasza dla leniwych" - połączone dają nam potrawę pełną roślinnego białka z dużą zawartością błonnika. Kuskus jest kaszą pszenną, ale wytwarzaną z pszenicy durum, dlatego dostarcza dwukrotnie więcej białka niż osławiony w tym względzie (...)
(...)
(...)