Olej sojowy może powodować zmiany w mózgu
Naukowcy zaznaczają, że zmiany są związane wyłącznie z olejem sojowym. Nie stwierdzono negatywnego działania np. napoju sojowego.
Naukowcy zaznaczają, że zmiany są związane wyłącznie z olejem sojowym. Nie stwierdzono negatywnego działania np. napoju sojowego.
Jestem uzależniona od cukru Arielle Calderon, dziennikarka i fanka zdrowego życia postawiła sobie wyzwanie. Przeżyć miesiąc bez cukru. Nie było to dla niej łatwe, ponieważ jak sama mówi, była od niego uzależniona. Mimo że Arielle przyznaje, że zwraca...
Jogurt to sfermentowany napój mleczny, który posiada wiele cennych właściwości. Naukowcy z University of Wisconsin-Madison przeprowadzili badanie na grupie 120 kobiet, żeby przekonać się jak regularne jedzenie jogurtu wpływa na nasz organizm. Obejrzyj...
Prawidłowe nawodnienie organizmu jest bardzo ważne. Blogerka Natasha St. Michael podjęła wyzwanie i postanowiła przez miesiąc pić codziennie 3 litry wody. Obserwowała też, jak zmienia się jej ciało podczas takiej kuracji. Po miesiącu podzieliła się...
Zmiany będą dotyczyć flagowych produktów: Big Mac, McRoyal, Cheeseburger, Hamburger, WieśMac i McDouble. (...) McDonald's kanapki będą smakować inaczej Jakie dokładnie zajdą zmiany?
- Tym razem postanowiłem, że historia się nie powtórzy, bo to jest proces zmiany w sobie. (...) Odchudzanie zaczyna się od zmiany myślenia Jedzenie zdrowej żywności i ćwiczenia pomagają w odchudzaniu, ale także zmieniają...
Zmiany nawyków żywieniowych Przekąski stały się nieodłącznym elementem naszego codziennego jadłospisu.
przemianie Zobacz też: Metody odchudzania Noworoczne postanowienie - odchudzanie W styczniu 2016 roku Lexi i Danny wraz z nowym rokiem zdecydowali się na zmiany (...) Odwiedzają góry, zdobywają kolejne szczyty. Kochają...
Czy warto było wprowadzać tak nagłe zmiany w diecie? (...) - Grupa 0 jest najstarszą grupą krwi, u szczytu łańcucha pokarmowego.
Badania wykazały, że to wtedy organizm osiąga szczyty wydajności, a następnie jego wydolność stopniowo maleje. 7 najzdrowszych polskich produktów,
Są one produkowane z warzyw zbieranych u szczytu sezonu i zachowują bardzo dużą część wartości odżywczych.
Posiada długą pojedynczą łodygę, u szczytu której pojawiają się drobne białe kwiatki oraz sercowate owoce.
Zakwitają one na szczytach łodyg w okresie wakacyjnym. Lecznicze właściwości hyzopu lekarskiego były znane już w starożytności.
Intensywne i częste pobudzanie organizmu skutkuje zachwianiem równowagi, która przejawia się następowaniem po fazie szczytu aktywności umysłowej i fizycznej
Z drugiej strony przemiana materii z wiekiem staje się coraz wolniejsza (mamy coraz mniejsze zapotrzebowanie kaloryczne), ma również swoje szczyty (np.