Alkohole - wpływ alkoholu na zdrowie, działanie, prawdy i mity, skutki uboczne (strona 10 z 14)

Whiskey sour w butelce

Whiskey sour w butelce

Crème de menthe (36%)

Crème de menthe (36%)

Alkohol destylowany 40%

Alkohol destylowany 40%

Gin (45%)

Gin (45%)

Rum (40%)

Rum (40%)

Whiskey (43%)

Whiskey (43%)

Słodkie wino deserowe

Słodkie wino deserowe

Wino stołowe

Wino stołowe

Czerwone wino stołowe

Czerwone wino stołowe

Wino stołowe cabernet franc (czerwone)

Wino stołowe cabernet franc (czerwone)

Wino stołowe pinot noir (czerwone)

Wino stołowe pinot noir (czerwone)

Wino stołowe syrah (czerwone)

Wino stołowe syrah (czerwone)

Wino stołowe barbera (czerwone)

Wino stołowe barbera (czerwone)

Wino stołowe zinfandel (czerwone)

Wino stołowe zinfandel (czerwone)

Wino stołowe petit syrah (czerwone)

Wino stołowe petit syrah (czerwone)

Wino stołowe claret (czerwone)

Wino stołowe claret (czerwone)

Białe wino stołowe

Białe wino stołowe

Wino stołowe lemberger (czerwone)

Wino stołowe lemberger (czerwone)

Wino stołowe sangiovese (czerwone)

Wino stołowe sangiovese (czerwone)

Wino stołowe carignan (czerwone)

Wino stołowe carignan (czerwone)

Wino stołowe pinot gris (grigio, białe)

Wino stołowe pinot gris (grigio, białe)

Wino stołowe chenin blanc (białe)

Wino stołowe chenin blanc (białe)

Wino stołowe fume blanc (białe)

Wino stołowe fume blanc (białe)

Wino stołowe muller thurgau (białe)

Wino stołowe muller thurgau (białe)