Trwa ładowanie...

Nie wyrzucaj skorupek jaj. To naturalny suplement diety (WIDEO)

Zobacz film: "Nie wyrzucaj skorupek jaj. To naturalny suplement diety"

Skorupki jajek zazwyczaj wyrzucamy, ponieważ nie wiemy, że są bogatym źródłem mikroelementów. Skorupka ma aż 90 proc. wapnia, a także żelazo, cynk, miedź, mangan, fluor, fosfor i chrom. Z tego względu eksperci uważają, że mogą być one wykorzystywane jako naturalny suplement diety. Obejrzyj materiał i zobacz, jak wykorzystać skorupki jajek do przygotowania naturalnych specyfików.

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska Media SA z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.