Fasola szparagowa - 86 punktów
Ogórek - 87 punktów
Arbuz - 92 punkty
Kiwi - 97 punktów
Melon - 101 punktów
Fasola czerwona - 102 punkty
Soczewica - 105 punktów
Pomarańcza - 110 punktów
Papaja - 119 punktów
Sałata lodowa - 127 punktów
Czarne jagody - 131 punktów
Korzeń selera - 135 punktów
Maliny - 145 punktów
Bakłażan - 149 punktów
Śliwki - 157 punktów
Dynia piżmowa - 157 punktów
Cukinia - 164 punkty
Jeżyny - 178 punktów
Pomidor - 191 punktów
Truskawki - 212 punktów
Karczoch - 244 punkty
Kalafior - 296 punktów
Marchew - 336 punktów
Rzepa - 337 punktów
Brokuł - 340 punktów
Cykoria czerwona - 361 punktów
Czerwona papryka - 366 punktów
Rzodkiewka - 544 punkty
Rukola - 561 punktów
Boćwina - 670 punktów
Brukselka - 672 punkty
Kapusta pekińska - 703 punkty
Szpinak - 741 punkty
Kapusta chińska - 823 punkty
Rukiew wodna - 1000 punktów
Jarmuż - 1000 punktów
Źródło artykułu: WP abcZdrowie