Trwa ładowanie...

Co jeść, by zmniejszyć ryzyko raka? (WIDEO)

Zobacz film: "Co jeść, by zmniejszyć ryzyko raka?"

Na zachorowanie na raka największy wpływ ma niezdrowy styl życia. Zmieniając swoje nawyki żywieniowe, możemy w dużym stopniu obniżyć ryzyko zachorowania na nowotwór. Każdy przyrost wagi sprawia, że wzrasta prawdopodobieństwo zachorowania na raka krtani, gardła, trzustki, żołądka, wątroby, czy jelita grubego. Jeżeli chcemy uniknąć choroby, warto jeść więcej warzyw i owoców. Obejrzyj materiał.

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska Media SA z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.