Trwa ładowanie...
Gotowany stek "ostrygowy" ze strusia (mięso ze skrzydła)
-
Duszony kurczak (samo jasne mięso)
-
Pieczone podudzie z indyka w roztworze (samo mięso)
-
Pieczony udziec z indyka (samo mięso)
-
Pieczony udziec z indyka w roztworze (samo mięso)
-
Surowa perliczka (mięso i skóra)
-
Surowy indyk w roztworze (mięso i skóra)
-
Pieczony indyk (samo mięso)
-
Pasta z kurczaka
-
Wędzona kiełbasa włoska z indyka
-
Pieczone mięso z indyka (ciemne) w roztworze
-
Peklowana szynka wieprzowa z kością (mięso i tłuszcz) z dodatkiem naturalnego soku, na zimno
-
Opiekane steki wieprzowe z szynki bez kości (mięso i tłuszcz)
-
Nerki wołowe gotowane na wolnym ogniu
-
Surowy rostbef wołowy T-bone (samo mięso, II klasa mięsa)
-
Grillowana wołowina zrazowa górna bez kości (samo mięso, III klasa mięsa)
-
Surowy mostek wołowy bez kości (mięso i tłuszcz, III klasa mięsa)
-
Pieczone mięso z jelenia
-
Wolno pieczony udziec z jagnięciny nowozelandzkiej z usuniętą kością (samo mięso)
-
Pieczone mięso z dzika
-
Pieczona cielęcina zrazowa górna (mięso i tłuszcz)
-
Grillowany kotlet z combra cielęcego (samo mięso)
-
Grillowany kotlet z łopatki cielęcej (samo mięso)
-
Pieczona wołowina zrazowa górna bez kości (mięso i tłuszcz)
-
Grillowany udziec wołowy bez kości (mięso i tłuszcz)
-
Grillowana golonka wołowa (mięso i tłuszcz, III klasa mięsa)
-
Surowe steki z karkówki wołowej bez kości (samo mięso, II klasa mięsa)
-
Grillowany udziec wołowy bez kości (samo mięso, II klasa mięsa)
-
Surowy antrykot z wołowiny australijskiej bez kości (samo mięso)
-
Pieczona wołowina zrazowa górna bez kości (samo mięso, II klasa mięsa)
-
Opiekane steki z karkówki wołowej (mięso i tłuszcz, III klasa mięsa)
-
Opiekane steki z karkówki wołowej (samo mięso)
-
Surowe steki z polędwiczki wołowej (samo mięso, II klasa mięsa)