Trwa ładowanie...

Niezdrowe produkty, które masz w kuchni. O które chodzi? (WIDEO)

Zobacz film: "Konserwanty mogą byc niebezpieczne"

Konserwanty na stałe zagościły w produktach żywnościowych. Używanie ich jest dozwolone, ale nie wolno przekraczać pewnych norm. Skoro ustalono granice, to znaczy że był ku temu powód.

Konserwanty i sztuczne barwniki poprawiają kolor, smak i przedłużają przydatność żywności, niestety odbijając się tym samym na naszym zdrowiu. Zobacz, na co musisz uważać.

Masz newsa, zdjęcie lub filmik? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl.

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska Media SA z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.