Trwa ładowanie...

"Superżywność. Jedzenie i medycyna przyszłości" Dawid Wolfe

Avatar placeholder
Patrycja Nowak 26.09.2024 15:02
"Superżywność. Jedzenie i medycyna przyszłości" Dawid Wolfe
"Superżywność. Jedzenie i medycyna przyszłości" Dawid Wolfe (123RF)

„Superżywność. Jedzenie i medycyna przyszłości” Dawida Wolfe'a to wyjątkowa pozycja od nowego Wydawnictwa Vivante. Autor udowadnia, że nie trzeba przechodzić na drastyczne diety, odmawiać sobie smacznych przekąsek i spędzać dużo czasu w kuchni, by zdrowo się odżywiać. Wystarczy uwzględnić w swoich codziennych posiłkach bomby witaminowe, czyli naturalne produkty, które poprawią samopoczucie i stan zdrowia.

Czym jest superżywność? To naturalne i nieprzetworzone produkty, których właściwości mają niezwykle korzystny wpływ na organizm człowieka. Należą do nich m.in. jagody goji, acai, miód, olej kokosowy, spirulina, kakao. Działają odmładzająco na organizm człowieka, dodają mu energii, regulują metabolizm, poprawiają stan skóry. Dodatkowo mają korzystny wpływ na krążenia oraz układ nerwowy.

Książka „Superżywność. Jedzenie i medycyna przyszłości” jest przewodnikiem po zdrowym odżywnianiu. Autor zawarł w niej informacje o produktach i ich właściwościach. Wszystko to poparte zostało badaniami naukowymi oraz doświadczeniem Dawida Wolfe'a. W książce znajdują się dodatkowo przepisy na wegańskie i bezglutenowe dania, które zaspokoją wszelkie potrzeby organizmu, a nawet mają właściwości lecznicze.

"Superżywność. Jedzenie i medycyna przyszłości"

"Superżywność. Jedzenie i medycyna przyszłości"

Autor zawarł w książce informacje na temat najbardziej pożywnych i dobrych dla zdrowia superproduktów, które dostępne są niemal na wyciągnięcie ręki. Ich włączenie do diety jest bardzo proste i szybko poprawi nasze zdrowie i samopoczucie.

Książka "Superżywność. Jedzenie i medycyna przyszłości", autorstwa David Wolfe, wydana została przez Wydawnictwo Vivante.

Polecane dla Ciebie
Pomocni lekarze