Maryla Rodowicz schudła 17 kilogramów. Nie zrezygnowała jednak z tych produktów
Maryla Rodowicz postanowiła podzielić się z fanami przepisem na dyniową zupę. Artystka schudła niedawno aż 17 kilogramów i chociaż mogłoby się wydawać, że receptura będzie dietetyczna, to wśród składników znalazły się kontrowersyjne produkty – kontrowersyjne, bo bardzo kaloryczne. O jakie chodzi?
1. Problemy zdrowotne Maryli Rodowicz
Maryla Rodowicz ma za sobą trudny czas – w mediach szeroko komentowany był również rozwód piosenkarki. Artystka podupadła też na zdrowiu, przez co musiała odwołać kilka występów. Wiosną piosenkarka przeszła operację kolana, a ze względów zdrowotnych postanowiła schudnąć.
- Zaczęło się od tego, że miałam problemy z kolanami. Miałam takie zabiegi artroskopowe, czyli czyszczenie powierzchni stawowych w kolanie i pomyślałam, że żeby ulżyć tym kolanom, to trzeba schudnąć - opowiadała gwiazda w Dzień Dobry TVN.
Dzięki diecie Rodowicz schudła aż 17 kilogramów, a jej przemiana zachwyciła fanów i poprawiła kondycję zdrowotną piosenkarki.
2. Zupa z dyni Maryli Rodowicz
Wiele osób zastanawia się, co dziś znajduje się w menu artystki. Piosenkarka uchyliła rąbka tajemnicy i w porannym programie Dzień Dobry TVN podzieliła się przepisem na smaczną i pożywną zupę dyniową. Co ciekawe, znajdziemy w nim kaloryczne składniki.
Jak przygotować zupę dyniową Maryli Rodowicz? Na początek na maśle należy podsmażyć czosnek, dodać łyżkę pasty curry oraz pokrojone w kostki: dynię, ziemniaki i marchewki. Gdy chwilę podsmażamy składniki należy przełożyć je do garnka i zalać bulionem warzywnym. Wszystkie produkty dusimy aż będą miękkie. Wówczas możemy zmiksować je na gładką masę. Następnie dodajemy do zupy podsmażony wędzony boczek oraz kilka kawałków wędzonego łososia.
Rodowicz nigdy nie ukrywała, że lubi smaczne, tłuste produkty i z niektórych nie zrezygnowała, nawet będąc na diecie. - Jak coś jest dobre, to się nie liczy! – odpowiedziała stanowczo.
Masz newsa, zdjęcie lub filmik? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl