Trwa ładowanie...

Właściwości zdrowotne serwatki. Dobra nie tylko dla jelit (WIDEO)

Zobacz film: "Właściwości zdrowotne serwatki"

Serwatka powstaje jako produkt uboczny podczas produkcji sera. Może być kwaśna lub podpuszczkowa. Pierwsza powstaje podczas produkcji twarogów, druga jako produkt uboczny podczas robienia serów miękkich i twardych.

Serwatka jest niskokaloryczna i bogata w składniki odżywcze. Doskonale działa na całe ciało, a także nasze organy wewnętrzne. Obejrzyj wideo i dowiedz się dlaczego warto włączyć ją do diety.

Masz newsa, zdjęcie lub filmik? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska Media SA z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.