Produkty żywnościowe (strona 22 z 30)

Cukier inwertowany - produkcja, zastosowanie, szkodliwość

Cukier inwertowany - produkcja, zastosowanie, szkodliwość

Paula Komendarczuk Paula Komendarczuk
Lekarz przez miesiąc jadł tylko fast foody. Jakie były tego skutki?

Lekarz przez miesiąc jadł tylko fast foody. Jakie były tego skutki?

Katarzyna Gałązkiewicz Katarzyna Gałązkiewicz
6 produktów, których nie zjadłby toksykolog
GALERIA

6 produktów, których nie zjadłby toksykolog

Dorota Mielcarek Dorota Mielcarek
Koji - charakterystyka, historia, przepis, zastosowanie

Koji - charakterystyka, historia, przepis, zastosowanie

Paula Komendarczuk Paula Komendarczuk
Ekspandowane ziarna - zastosowanie, zalety, czy są zdrowe

Ekspandowane ziarna - zastosowanie, zalety, czy są zdrowe

Paula Komendarczuk Paula Komendarczuk
Sardele - właściwości zdrowotne, sposób przygotowania, anchois

Sardele - właściwości zdrowotne, sposób przygotowania, anchois

Paula Komendarczuk Paula Komendarczuk
Patulina - w jakich owocach powstaje, wpływ na zdrowie

Patulina - w jakich owocach powstaje, wpływ na zdrowie

Paula Komendarczuk Paula Komendarczuk
Rafinacja - na czym polega, olej rafinowany czy nierafinowany?

Rafinacja - na czym polega, olej rafinowany czy nierafinowany?

Paula Komendarczuk Paula Komendarczuk
Maltitol - pozyskiwanie, zastosowanie, szkodliwość, cena

Maltitol - pozyskiwanie, zastosowanie, szkodliwość, cena

Paula Komendarczuk Paula Komendarczuk
Kalmary - właściwości prozdrowotne, przepisy

Kalmary - właściwości prozdrowotne, przepisy

Paula Komendarczuk Paula Komendarczuk
Ser halloumi - produkcja, skład, zastosowanie, przepisy

Ser halloumi - produkcja, skład, zastosowanie, przepisy

Paula Komendarczuk Paula Komendarczuk