Trwa ładowanie...

Jak przyrządzić ryby, aby były zdrowe? (WIDEO)

Zobacz film: "Jak przyrządzić ryby, aby były zdrowe?"

Specjaliści od żywienia zalecają jak najczęstsze spożywanie ryb - dwa razy w tygodniu to minimum. Nic dziwnego, są one źródłem m. in. nienasyconych kwasów tłuszczowych, białka, witamin A, D, E, żelaza, cynku, miedzi.

Zdarza się jednak, że przez niewłaściwe przygotowanie, pstrąg czy łosoś traci to, co ma najcenniejsze. Zobaczcie, o czym warto pamiętać, przyrządzając ryby.

Gotuj zdrowo:

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska Media SA z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.