Produkty, które powoli niszczą organizm. Czego nie wiemy o jedzeniu?
1 z 8Zakazane produkty
oksyczne substancje i szkodliwe procesy przetwarzania powodują negatywne zmiany w organizmie (123rf.com)
Współcześnie dużo się mówi o epidemii otyłości, chorób układu krążenia, cukrzycy, nowotworów, zaburzeń psychicznych i emocjonalnych. Mimo postępu medycyny, jesteśmy podatni na bakterie i wirusy. Czujemy się coraz częściej chronicznie zmęczeni. Miewamy obniżenie nastroju, przechodzące nieraz w depresję.
Źródeł dolegliwości możemy szukać, co jemy. Toksyczne substancje i szkodliwe procesy przetwarzania powodują negatywne zmiany w organizmie. Obejrzyj naszą galerię i sprawdź, czego unikać.
Na następnym slajdzie obejrzysz WIDEO
Zobacz też:Jeden szczegół na skórze może zdradzić, czy twoja tarczyca jest zdrowa