3 z 9Katarzyna Krupka - Wydawczyni
(materiały własne) Herbata z miodem, imbirem i cytryną oraz musli z bananem i sokiem z owoców pitahaya, to prawdziwe bomby witaminowe
Nasza druga i tak samo ważna wydawczyni, zawsze stara się wypić coś ciepłego na rozpoczęcie dnia. Zaznaczyła, że nigdy nie jest to kawa, ponieważ ma nietolerancję kofeiny. Na zdjęciu widzimy herbatę z dodatkiem odrobiny naturalnego miodu, cytryną oraz imbirem.
Kasia powiedziała: - Uwielbiam takie połączenie. Poprawia humor i w dodatku wzmacnia nasz organizm.
Jeżeli chodzi o śniadanie, to Kasia przyznaje, że wyglądają bardzo różnie. Stara się jednak aby były zdrowe i dostarczały potrzebnych składników odżywczych. Tym razem wybrała musli bezglutenowe z serii Foods by Ann - Anny Lewandowskiej, ponieważ bardzo lubi jej produkty. W jego skład wchodzą: płatki owsiane bezglutenowe, płatki migdałowe, ekologiczne nasiona chia, ekologiczne surowe kakao, suszony przecier bananowy, ekologiczny cukier kokosowy, suszona malina, cynamon. Do tego dodała świeżego banana oraz dwie łyżki soku z owoców pitahaya z dodatkiem witaminy C, który ma nie tylko piękny kolor, ale i jest bardzo zdrowy.
Jak widać Kasia to już druga osoba w naszej redakcji, która daje dobry przykład co do porannego posiłku.
Zobacz także: Oto 6 posiłków i produktów, które są niebezpieczne dla życia. Mimo , że są trujące, ludzie chętnie po nie sięgają