Węglowodany - podział, rola w organizmie, zapotrzebowanie

Najgorszy typ węglowodanów. Kluczowe jest przygotowanie

Najgorszy typ węglowodanów. Kluczowe jest przygotowanie

Paula Komendarczuk Paula Komendarczuk
Niebezpieczny dla serca. Znajdziesz nawet w zdrowej żywności

Niebezpieczny dla serca. Znajdziesz nawet w zdrowej żywności

Paula Komendarczuk Paula Komendarczuk
Disacharydy (dwucukry) - występowanie, rodzaje i rola w organizmie

Disacharydy (dwucukry) - występowanie, rodzaje i rola w organizmie

Kinga Olchowy Kinga Olchowy
Polisacharydy - charakterystyka, właściwości, zastosowanie

Polisacharydy - charakterystyka, właściwości, zastosowanie

Kinga Olchowy Kinga Olchowy
Węglowodany - podział, rola w organizmie, zapotrzebowanie

Węglowodany - podział, rola w organizmie, zapotrzebowanie

Kinga Olchowy Kinga Olchowy
Cukry proste - czym są i jaka jest ich rola w diecie

Cukry proste - czym są i jaka jest ich rola w diecie

Kinga Olchowy Kinga Olchowy
Ile węglowodanów powinniśmy spożywać?

Ile węglowodanów powinniśmy spożywać?

Magdalena Bury Magdalena Bury
Węglowodany na kolację. Jedz nawet na diecie (WIDEO)

Węglowodany na kolację. Jedz nawet na diecie (WIDEO)

Magdalena Bury Magdalena Bury
Skrobia oporna - rodzaje, właściwości, źródła występowania

Skrobia oporna - rodzaje, właściwości, źródła występowania

Dorota Krupińska-Ziętkowska Dorota Krupińska-Ziętkowska
Co to jest skrobia?

Co to jest skrobia?

Skrobia modyfikowana: czy jest szkodliwa?

Skrobia modyfikowana: czy jest szkodliwa?

Agnieszka Gotówka Agnieszka Gotówka
Dlaczego warto jeść węglowodany

Dlaczego warto jeść węglowodany

Czym jest grypa węglowodanowa i jakie są jej objawy?

Czym jest grypa węglowodanowa i jakie są jej objawy?

Agnieszka Gotówka Agnieszka Gotówka