Trwa ładowanie...

Specjalista radzi: przypalone jedzenie (WIDEO)

Zobacz film: "Przypalone jedzenie [Specjalista radzi]"

Gotując, spędzamy zazwyczaj dużo czasu w kuchni. Gdy nie mamy za dużo czasu, zazwyczaj robimy kilka rzeczy naraz, co sprawia, że łatwiej o niepowodzenie. Zazwyczaj kończy się to przypaleniem posiłku. Mało kto zdaje sobie sprawę z tego, że gdy coś przypalimy, uwalniają się toksyczne substancje, które mogą stać się przyczyną groźnych dla zdrowia chorób.

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska Media SA z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.