Kanapki kojarzą się z serem żółtym, wędliną i pomidorem. Taki zestaw może się wydawać nudny i często taki właśnie jest. Z tego względu wiele osób rezygnuje z kanapek na rzecz alternatywnych propozycji lunchu, czy drugiego śniadania. Jednak kanapka może być nadal ciekawą propozycją na zdrowy i smaczny posiłek. Wszystko zależy od dodatków. W naszym materiale Karolina Sobańska przedstawia swoje propozycje smacznych i pożywnych wegańskich kanapek. Wśród jej propozycji zobaczysz chrupiące tofu, tahini i słodki dżem, jak również buraka z prażoną cebulką. Wypróbuj jej kanapki.
Trzy pomysły na pyszne i oryginalne kanapki
Treści w naszych serwisach służą celom informacyjno-edukacyjnym i nie zastępują konsultacji lekarskiej. Przed podjęciem decyzji zdrowotnych skonsultuj się ze specjalistą.
Źródło artykułu: WP abcZdrowie