Trwa ładowanie...

Właściwości zdrowotne sera żółtego (WIDEO)

Zobacz film: "Właściwości zdrowotne sera żółtego"

W Polsce zjadamy nawet 12-13 kilogramów sera żółtego w ciągu roku. Jest to dodatek konieczny do wielu dań. Nie wyobrażamy sobie pizzy, tostów, spaghetti, czy najzwyklejszych kanapek bez sera. Jednak ser żółty to nie tylko smak. Jest to doskonałe źródło białka, wapnia, cynku i fosforu. Obejrzyj materiał i poznaj wszystkie właściwości zdrowotne sera żółtego.

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska Media SA z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.