Owoce morza - dlaczego warto jeść, właściwości odżywcze, rodzaje (strona 4 z 15)

Wędzona ryba nerka (wyfiletowana)

Wędzona ryba nerka (wyfiletowana)

Suszona meduza z dodatkiem soli

Suszona meduza z dodatkiem soli

Solona makrela

Solona makrela

Przegrzebki gotowane na parze

Przegrzebki gotowane na parze

Surowe ślimaki

Surowe ślimaki

Orka oceaniczna

Orka oceaniczna

Surowa mobula

Surowa mobula

Suszona ikra ze śledzia pacyficznego

Suszona ikra ze śledzia pacyficznego

Suszony śledź pacyficzny w oleju

Suszony śledź pacyficzny w oleju

Surowe mięso z ofiodona

Surowe mięso z ofiodona

Wątroba z ofiodona

Wątroba z ofiodona

Ośmiornica

Ośmiornica

Osłonice

Osłonice

Wątroba ze szczupaka

Wątroba ze szczupaka

Czawycza w puszce

Czawycza w puszce

Wędzona czawycza w puszce

Wędzona czawycza w puszce

Wędzona czawycza w solance

Wędzona czawycza w solance

Wątroba z czawyczy

Wątroba z czawyczy

Ogórek morski

Ogórek morski

Wątroba z ryb o białym mięsie

Wątroba z ryb o białym mięsie

Surowy halibut ze skórą

Surowy halibut ze skórą

Surowy kiżucz czerwony

Surowy kiżucz czerwony

Surowa keta

Surowa keta