Składniki odżywcze (strona 2 z 3)

Gluten - co to jest, produkty gluten free, choroby, dieta bezglutenowa

Gluten - co to jest, produkty gluten free, choroby, dieta bezglutenowa

Ewa Rosiecka Ewa Rosiecka
Paula Komendarczuk Paula Komendarczuk
Inulina - właściwości, zastosowanie, inulina w proszku

Inulina - właściwości, zastosowanie, inulina w proszku

Agnieszka Gotówka Agnieszka Gotówka
Katechiny – właściwości i występowanie

Katechiny – właściwości i występowanie

Magdalena Bury Magdalena Bury
Salicylany w żywności i zasady diety aspirynowej

Salicylany w żywności i zasady diety aspirynowej

Agnieszka Gotówka Agnieszka Gotówka
GDA - definicja, oznaczenie, jak obliczyć

GDA - definicja, oznaczenie, jak obliczyć

Elektrolity - charakterystyka, niedobór, źródła

Elektrolity - charakterystyka, niedobór, źródła

Sylwia Stachura Sylwia Stachura
Paula Komendarczuk Paula Komendarczuk
Kalorie w pierogach ruskich

Kalorie w pierogach ruskich

Lignany – naturalne hormony

Lignany – naturalne hormony

Agnieszka Gotówka Agnieszka Gotówka
Wolne rodniki – jak je zwalczać?

Wolne rodniki – jak je zwalczać?