Substancje słodzące (strona 4 z 6)

Cukier granulowany

Cukier granulowany

Cukier brązowy

Cukier brązowy

Melasa

Melasa

Kanadyjski syrop klonowy

Kanadyjski syrop klonowy

Surowy miód - właściwości lecznicze

Surowy miód - właściwości lecznicze

Dorota Krupińska-Ziętkowska Dorota Krupińska-Ziętkowska
Gdzie ukryty jest cukier?

Gdzie ukryty jest cukier?

Ewa Rycerz Ewa Rycerz
Czym zastąpić cukier? Zdrowymi, naturalnymi zamiennikami

Czym zastąpić cukier? Zdrowymi, naturalnymi zamiennikami

Dorota Krupińska-Ziętkowska Dorota Krupińska-Ziętkowska
Fruktoza w proszku

Fruktoza w proszku

Sacharyna

Sacharyna

Ekstrakt z liści stewii w proszku

Ekstrakt z liści stewii w proszku

Brązowy cukier (granulowany)

Brązowy cukier (granulowany)

Słodzik z aspartamem

Słodzik z aspartamem

Fruktoza płynna

Fruktoza płynna

Syrop trzcinowy

Syrop trzcinowy