Zboża - właściwości pszenicy, jęczmienia, owsa, żyta i innych zbóż (strona 13 z 22)

Bułki (bajgle) z otrębami owsianymi

Bułki (bajgle) z otrębami owsianymi

Wzbogacony chleb kukurydziany w proszku

Wzbogacony chleb kukurydziany w proszku

Chleb z gniecionych ziaren pszenicy

Chleb z gniecionych ziaren pszenicy

Chleb jajeczny

Chleb jajeczny

Opiekany chleb jajeczny

Opiekany chleb jajeczny

Bagietka

Bagietka

Opiekana bagietka (za zakwasie)

Opiekana bagietka (za zakwasie)

Chleb sodowy

Chleb sodowy

Chleb z otrębami owsianymi

Chleb z otrębami owsianymi

Opiekany chleb z otrębami owsianymi

Opiekany chleb z otrębami owsianymi

Chleb owsiany

Chleb owsiany

Opiekany chleb owsiany

Opiekany chleb owsiany

Wzbogacony chlebek pita

Wzbogacony chlebek pita

Chlebek pita z pełnego ziarna

Chlebek pita z pełnego ziarna

Chleb białkowy (zawiera gluten)

Chleb białkowy (zawiera gluten)

Pumpernikiel

Pumpernikiel

Opiekany pumpernikiel

Opiekany pumpernikiel

Wzbogacony chleb z rodzynkami

Wzbogacony chleb z rodzynkami

Wzbogacony opiekany chleb z rodzynkami

Wzbogacony opiekany chleb z rodzynkami