Owoce morza - dlaczego warto jeść, właściwości odżywcze, rodzaje (strona 11 z 15)

Ryba nerka w puszce (cała zawartość)

Ryba nerka w puszce (cała zawartość)

Łosoś różowy w puszce, odsączony

Łosoś różowy w puszce, odsączony

Gotowany świeży mintaj

Gotowany świeży mintaj

Surowy świeży dorsz pacyficzny

Surowy świeży dorsz pacyficzny

Gotowany świeży dorsz pacyficzny

Gotowany świeży dorsz pacyficzny

Surowe świeże krewetki

Surowe świeże krewetki

Gotowane świeże krewetki

Gotowane świeże krewetki

Surowy pstrąg źródlany

Surowy pstrąg źródlany

Surowe anchois

Surowe anchois

Anchois w oleju w puszce, odsączone

Anchois w oleju w puszce, odsączone

Surowy okoń pospolity

Surowy okoń pospolity

Surowy lufar

Surowy lufar

Surowy miętus

Surowy miętus

Surowa maślana

Surowa maślana

Karp poddany obróbce wysuszającej mięso

Karp poddany obróbce wysuszającej mięso

Surowy sumik kanałowy dziki

Surowy sumik kanałowy dziki

Smażony sumik kanałowy w panierce

Smażony sumik kanałowy w panierce

Czarny i czerwony kawior ziarnisty

Czarny i czerwony kawior ziarnisty

Wędzony śledź rzeczny

Wędzony śledź rzeczny