Owoce morza - dlaczego warto jeść, właściwości odżywcze, rodzaje (strona 5 z 15)

Ryba nerka w puszce (wyfiletowana)

Ryba nerka w puszce (wyfiletowana)

Ikra z ryb o białym mięsie

Ikra z ryb o białym mięsie

Łosoś w puszce

Łosoś w puszce

Surowa ryba nerka

Surowa ryba nerka

Ryba nerka w puszce, odsączona

Ryba nerka w puszce, odsączona

Surowy labraks

Surowy labraks

Surowa troć

Surowa troć

Surowa aloza amerykańska

Surowa aloza amerykańska

Surowy rekin

Surowy rekin

Smażony rekin moczony w rzadkim cieście

Smażony rekin moczony w rzadkim cieście

Surowy sargus owczak

Surowy sargus owczak

Surowa stynka azjatycka

Surowa stynka azjatycka

Surowy kulbiniec

Surowy kulbiniec

Surowe ryby jesiotrowate

Surowe ryby jesiotrowate

Wędzone ryby jesiotrowate

Wędzone ryby jesiotrowate

Surowy czukuczan biały

Surowy czukuczan biały

Surowy samogłów (pumpkin seed)

Surowy samogłów (pumpkin seed)

Surowy włócznik

Surowy włócznik