Trwa ładowanie...
Surowy stek "ostrygowy" ze strusia (mięso ze skrzydła)
-
Surowy kurczak (samo ciemne mięso)
-
Surowe podroby drobiowe
-
Surowe skrzydełko z kurczaka (samo mięso)
-
Surowa szyja z indyka (samo mięso)
-
Pieczona marynowana pierś z indyka (mięso i skóra)
-
Surowe podroby z indyka
-
Pieczona w całości peklowana szynka wieprzowa bez kości (mięso i tłuszcz) z dodatkiem wody
-
Peklowana szynka wieprzowa z kością (samo mięso), na zimno
-
Opiekana na patelni peklowana szynka wieprzowa bez kości (mięso i tłuszcz) z dodatkiem wody
-
Pieczona peklowana szynka wieprzowa bez kości i tłuszczu z dodatkiem naturalnego soku
-
Surowa łopatka wołowa bez kości (steki, samo mięso, II klasa mięsa)
-
Surowy mostek wołowy bez kości (samo mięso, III klasa mięsa)
-
Surowa goleń jagnięca (samo mięso, II klasa mięsa)
-
Surowy kotlet/stek z jagnięciny nowozelandzkiej z kością (samo mięso)
-
Moczone smażone jądra z baraniny nowozelandzkiej
-
Duszona grasica cielęca
-
Surowa karkówka wołowa na gulasz (mięso i tłuszcz, III klasa mięsa)
-
Surowy udziec wołowy bez kości (mięso i tłuszcz)
-
Surowa wołowina zrazowa górna bez kości (mięso i tłuszcz)
-
Surowe steki z wołowiny zrazowej górnej bez kości (samo mięso, II klasa mięsa)
-
Surowy udziec wołowy bez kości (samo mięso, II klasa mięsa)
-
Surowa golonka wołowa (mięso i tłuszcz, III klasa mięsa)
-
Surowa wołowina zrazowa górna bez kości (samo mięso, II klasa mięsa)
-
Surowe steki z udźca wołowego bez kości (samo mięso, II klasa mięsa)
-
Surowe steki z udźca wołowego bez kości (mięso i tłuszcz)
-
Surowe steki z wołowiny zrazowej górnej bez kości (mięso i tłuszcz)
-
Surowa łopatka wołowa (samo mięso, III klasa mięsa)
-
Surowy mostek wołowy (samo mięso, III klasa mięsa)
-
Surowy udziec wołowy (samo mięso)
-
Surowa wołowina krzyżowa (samo mięso)
-
Wątroba z morsa arktycznego
-
Szynka z indyka w plastrach w opakowaniu (bardzo chuda)