Chleb bezglutenowy z ekstraktu z ziemniaka, skrobii ryżowej i mąki ryżowej
Chleb bezglutenowy z ekstraktu z ziemniaka, skrobii ryżowej i mąki ryżowej – ile ma kalorii i składników odżywczych?
Chleb bezglutenowy z ekstraktu z ziemniaka, skrobii ryżowej i mąki ryżowej w 100 gramach posiada wartość energetyczną 320 kcal.
W produkcie znajduje się wiele składników odżywczych, w tym:
- 3,13 g białka,
- 52,8 g węglowodanów,
- 8,36 g cukrów,
- 3,50 g błonnika.
Chleb bezglutenowy z ekstraktu z ziemniaka, skrobii ryżowej i mąki ryżowej ma w 100 g 10,70 g tłuszczów, w tym:
- 0,34 g tłuszczów nasyconych,
- 7,36 g tłuszczów jednonienasyconych,
- 2,22 g tłuszczów wielonienasyconych.
W produkcie jest 0 mg cholesterolu.
Chleb bezglutenowy z ekstraktu z ziemniaka, skrobii ryżowej i mąki ryżowej – jakie ma witaminy?
Chleb bezglutenowy z ekstraktu z ziemniaka, skrobii ryżowej i mąki ryżowej to produkt zawierający 0 mg witaminy C,0 µg RAE witaminy A, 0 mg witaminy E,0 i.u. witaminy D oraz 0 µg witaminy K.
Chleb bezglutenowy z ekstraktu z ziemniaka, skrobii ryżowej i mąki ryżowej zawiera również witaminy z grupy B:
- 0 mg witaminy B1,
- 0 mg witaminy B2,
- 0 mg witaminy B3,
- 0 mg witaminy B4,
- 0 mg witaminy B5,
- 0 mg witaminy B6,
- 0 µg witaminy B9,
- 0 µg witaminy B12.
Chleb bezglutenowy z ekstraktu z ziemniaka, skrobii ryżowej i mąki ryżowej – jakie ma mikroelementy i makroelementy?
Chleb bezglutenowy z ekstraktu z ziemniaka, skrobii ryżowej i mąki ryżowej ma w sobie:
- 24,0 mg wapnia,
- 0,76 mg żelaza,
- 11,00 mg magnezu,
- 37,0 mg fosforu,
- 92,0 mg potasu.
Ponadto w produkcie znajduje się 528 mg sodu, 0,26 mg cynku,0,04 mg miedzi, 0,17 mg manganu i 0 µg selenu.
Chleb bezglutenowy z ekstraktu z ziemniaka, skrobii ryżowej i mąki ryżowej - kalorie i wartości odżywcze
Treści w naszych serwisach służą celom informacyjno-edukacyjnym i nie zastępują konsultacji lekarskiej. Przed podjęciem decyzji zdrowotnych skonsultuj się ze specjalistą.