Płynny tłuszcz przemysłowy z soją (częściowo utwardzony) przeznaczony do smażenia
Płynny tłuszcz przemysłowy z soją (częściowo utwardzony) przeznaczony do smażenia – ile ma kalorii i składników odżywczych?
Płynny tłuszcz przemysłowy z soją (częściowo utwardzony) przeznaczony do smażenia w 100 gramach posiada wartość energetyczną 884 kcal.
W produkcie znajduje się wiele składników odżywczych, w tym:
- 0 g białka,
- 0 g węglowodanów,
- 0 g cukrów,
- 0 g błonnika.
Płynny tłuszcz przemysłowy z soją (częściowo utwardzony) przeznaczony do smażenia ma w 100 g 100 g tłuszczów, w tym:
- 18,36 g tłuszczów nasyconych,
- 38,9 g tłuszczów jednonienasyconych,
- 38,0 g tłuszczów wielonienasyconych.
W produkcie jest 0 mg cholesterolu.
Płynny tłuszcz przemysłowy z soją (częściowo utwardzony) przeznaczony do smażenia – jakie ma witaminy?
Płynny tłuszcz przemysłowy z soją (częściowo utwardzony) przeznaczony do smażenia to produkt zawierający 0 mg witaminy C,0 µg RAE witaminy A, 8,10 mg witaminy E,0 i.u. witaminy D oraz 24,7 µg witaminy K.
Płynny tłuszcz przemysłowy z soją (częściowo utwardzony) przeznaczony do smażenia zawiera również witaminy z grupy B:
- 0 mg witaminy B1,
- 0 mg witaminy B2,
- 0 mg witaminy B3,
- 0,20 mg witaminy B4,
- 0 mg witaminy B5,
- 0 mg witaminy B6,
- 0 µg witaminy B9,
- 0 µg witaminy B12.
Płynny tłuszcz przemysłowy z soją (częściowo utwardzony) przeznaczony do smażenia – jakie ma mikroelementy i makroelementy?
Płynny tłuszcz przemysłowy z soją (częściowo utwardzony) przeznaczony do smażenia ma w sobie:
- 0 mg wapnia,
- 0 mg żelaza,
- 0 mg magnezu,
- 0 mg fosforu,
- 0 mg potasu.
Ponadto w produkcie znajduje się 0 mg sodu, 0 mg cynku,0 mg miedzi, 0 mg manganu i 0 µg selenu.
Płynny tłuszcz przemysłowy z soją (częściowo utwardzony) przeznaczony do smażenia - kalorie i wartości odżywcze
" id="5bffb2907e8afb467a8b4711" name="Płynny tłuszcz przemysłowy z soją (częściowo utwardzony) przeznaczony do smażenia"]
Treści w naszych serwisach służą celom informacyjno-edukacyjnym i nie zastępują konsultacji lekarskiej. Przed podjęciem decyzji zdrowotnych skonsultuj się ze specjalistą.