Surowa polędwica australijska bez kości (mięso i tłuszcz)
Surowa polędwica australijska bez kości (mięso i tłuszcz) – ile ma kalorii i składników odżywczych?
Surowa polędwica australijska bez kości (mięso i tłuszcz) w 100 gramach posiada wartość energetyczną 127 kcal.
W produkcie znajduje się wiele składników odżywczych, w tym:
- 21,8 g białka,
- 0,01 g węglowodanów,
- 0 g cukrów,
- 0 g błonnika.
Surowa polędwica australijska bez kości (mięso i tłuszcz) ma w 100 g 4,45 g tłuszczów, w tym:
- 1,86 g tłuszczów nasyconych,
- 1,73 g tłuszczów jednonienasyconych,
- 0,35 g tłuszczów wielonienasyconych.
W produkcie jest 55,0 mg cholesterolu.
Surowa polędwica australijska bez kości (mięso i tłuszcz) – jakie ma witaminy?
Surowa polędwica australijska bez kości (mięso i tłuszcz) to produkt zawierający 0 mg witaminy C,0 µg RAE witaminy A, 0 mg witaminy E,0 i.u. witaminy D oraz 0 µg witaminy K.
Surowa polędwica australijska bez kości (mięso i tłuszcz) zawiera również witaminy z grupy B:
- 0 mg witaminy B1,
- 0 mg witaminy B2,
- 0 mg witaminy B3,
- 0 mg witaminy B4,
- 0 mg witaminy B5,
- 0 mg witaminy B6,
- 0 µg witaminy B9,
- 0 µg witaminy B12.
Surowa polędwica australijska bez kości (mięso i tłuszcz) – jakie ma mikroelementy i makroelementy?
Surowa polędwica australijska bez kości (mięso i tłuszcz) ma w sobie:
- 5,00 mg wapnia,
- 2,51 mg żelaza,
- 0 mg magnezu,
- 0 mg fosforu,
- 0 mg potasu.
Ponadto w produkcie znajduje się 59,0 mg sodu, 0 mg cynku,0 mg miedzi, 0 mg manganu i 0 µg selenu.
Surowa polędwica australijska bez kości (mięso i tłuszcz) - kalorie i wartości odżywcze
Treści w naszych serwisach służą celom informacyjno-edukacyjnym i nie zastępują konsultacji lekarskiej. Przed podjęciem decyzji zdrowotnych skonsultuj się ze specjalistą.