Surowa polędwica z wołowiny australijskiej, bez kości (mięso i tłuszcz)
Surowa polędwica z wołowiny australijskiej, bez kości (mięso i tłuszcz) – ile ma kalorii i składników odżywczych?
Surowa polędwica z wołowiny australijskiej, bez kości (mięso i tłuszcz) w 100 gramach posiada wartość energetyczną 199 kcal.
W produkcie znajduje się wiele składników odżywczych, w tym:
- 19,90 g białka,
- 0,11 g węglowodanów,
- 0 g cukrów,
- 0 g błonnika.
Surowa polędwica z wołowiny australijskiej, bez kości (mięso i tłuszcz) ma w 100 g 13,17 g tłuszczów, w tym:
- 5,84 g tłuszczów nasyconych,
- 5,45 g tłuszczów jednonienasyconych,
- 0,44 g tłuszczów wielonienasyconych.
W produkcie jest 46,0 mg cholesterolu.
Surowa polędwica z wołowiny australijskiej, bez kości (mięso i tłuszcz) – jakie ma witaminy?
Surowa polędwica z wołowiny australijskiej, bez kości (mięso i tłuszcz) to produkt zawierający 0 mg witaminy C,6,00 µg RAE witaminy A, 0 mg witaminy E,0 i.u. witaminy D oraz 0 µg witaminy K.
Surowa polędwica z wołowiny australijskiej, bez kości (mięso i tłuszcz) zawiera również witaminy z grupy B:
- 0 mg witaminy B1,
- 0 mg witaminy B2,
- 0 mg witaminy B3,
- 0 mg witaminy B4,
- 0 mg witaminy B5,
- 0 mg witaminy B6,
- 0 µg witaminy B9,
- 0 µg witaminy B12.
Surowa polędwica z wołowiny australijskiej, bez kości (mięso i tłuszcz) – jakie ma mikroelementy i makroelementy?
Surowa polędwica z wołowiny australijskiej, bez kości (mięso i tłuszcz) ma w sobie:
- 5,00 mg wapnia,
- 1,46 mg żelaza,
- 0 mg magnezu,
- 0 mg fosforu,
- 0 mg potasu.
Ponadto w produkcie znajduje się 60,0 mg sodu, 0 mg cynku,0 mg miedzi, 0 mg manganu i 0 µg selenu.
Surowa polędwica z wołowiny australijskiej, bez kości (mięso i tłuszcz) - kalorie i wartości odżywcze
Treści w naszych serwisach służą celom informacyjno-edukacyjnym i nie zastępują konsultacji lekarskiej. Przed podjęciem decyzji zdrowotnych skonsultuj się ze specjalistą.