Surowy comber z jagnięciny australijskiej (mięso i tłuszcz)
Surowy comber z jagnięciny australijskiej (mięso i tłuszcz) – ile ma kalorii i składników odżywczych?
Surowy comber z jagnięciny australijskiej (mięso i tłuszcz) w 100 gramach posiada wartość energetyczną 203 kcal.
W produkcie znajduje się wiele składników odżywczych, w tym:
- 19,32 g białka,
- 0 g węglowodanów,
- 0 g cukrów,
- 0 g błonnika.
Surowy comber z jagnięciny australijskiej (mięso i tłuszcz) ma w 100 g 13,38 g tłuszczów, w tym:
- 6,40 g tłuszczów nasyconych,
- 5,37 g tłuszczów jednonienasyconych,
- 0,54 g tłuszczów wielonienasyconych.
W produkcie jest 66,0 mg cholesterolu.
Surowy comber z jagnięciny australijskiej (mięso i tłuszcz) – jakie ma witaminy?
Surowy comber z jagnięciny australijskiej (mięso i tłuszcz) to produkt zawierający 0 mg witaminy C,0 µg RAE witaminy A, 0 mg witaminy E,0 i.u. witaminy D oraz 0 µg witaminy K.
Surowy comber z jagnięciny australijskiej (mięso i tłuszcz) zawiera również witaminy z grupy B:
- 0,17 mg witaminy B1,
- 0,29 mg witaminy B2,
- 6,65 mg witaminy B3,
- 0 mg witaminy B4,
- 0,62 mg witaminy B5,
- 0,45 mg witaminy B6,
- 0 µg witaminy B9,
- 1,76 µg witaminy B12.
Surowy comber z jagnięciny australijskiej (mięso i tłuszcz) – jakie ma mikroelementy i makroelementy?
Surowy comber z jagnięciny australijskiej (mięso i tłuszcz) ma w sobie:
- 15,00 mg wapnia,
- 1,66 mg żelaza,
- 22,0 mg magnezu,
- 185 mg fosforu,
- 302 mg potasu.
Ponadto w produkcie znajduje się 70,0 mg sodu, 2,50 mg cynku,0,13 mg miedzi, 0,01 mg manganu i 8,20 µg selenu.
Surowy comber z jagnięciny australijskiej (mięso i tłuszcz) - kalorie i wartości odżywcze
Treści w naszych serwisach służą celom informacyjno-edukacyjnym i nie zastępują konsultacji lekarskiej. Przed podjęciem decyzji zdrowotnych skonsultuj się ze specjalistą.