Wafle ryżowe z brązowego ryżu i gryki, bez dodatku soli
Wafle ryżowe z brązowego ryżu i gryki, bez dodatku soli – ile ma kalorii i składników odżywczych?
Wafle ryżowe z brązowego ryżu i gryki, bez dodatku soli w 100 gramach posiada wartość energetyczną 380 kcal.
W produkcie znajduje się wiele składników odżywczych, w tym:
- 9,00 g białka,
- 80,1 g węglowodanów,
- 0 g cukrów,
- 0 g błonnika.
Wafle ryżowe z brązowego ryżu i gryki, bez dodatku soli ma w 100 g 3,50 g tłuszczów, w tym:
- 0,64 g tłuszczów nasyconych,
- 1,11 g tłuszczów jednonienasyconych,
- 1,11 g tłuszczów wielonienasyconych.
W produkcie jest 0 mg cholesterolu.
Wafle ryżowe z brązowego ryżu i gryki, bez dodatku soli – jakie ma witaminy?
Wafle ryżowe z brązowego ryżu i gryki, bez dodatku soli to produkt zawierający 0 mg witaminy C,0 µg RAE witaminy A, 0 mg witaminy E,0 i.u. witaminy D oraz 0 µg witaminy K.
Wafle ryżowe z brązowego ryżu i gryki, bez dodatku soli zawiera również witaminy z grupy B:
- 0,06 mg witaminy B1,
- 0,10 mg witaminy B2,
- 8,10 mg witaminy B3,
- 0 mg witaminy B4,
- 1,16 mg witaminy B5,
- 0,13 mg witaminy B6,
- 21,0 µg witaminy B9,
- 0 µg witaminy B12.
Wafle ryżowe z brązowego ryżu i gryki, bez dodatku soli – jakie ma mikroelementy i makroelementy?
Wafle ryżowe z brązowego ryżu i gryki, bez dodatku soli ma w sobie:
- 11,00 mg wapnia,
- 1,14 mg żelaza,
- 151 mg magnezu,
- 380 mg fosforu,
- 299 mg potasu.
Ponadto w produkcie znajduje się 4,00 mg sodu, 2,50 mg cynku,0,38 mg miedzi, 6,18 mg manganu i 16,40 µg selenu.
Wafle ryżowe z brązowego ryżu i gryki, bez dodatku soli - kalorie i wartości odżywcze
Treści w naszych serwisach służą celom informacyjno-edukacyjnym i nie zastępują konsultacji lekarskiej. Przed podjęciem decyzji zdrowotnych skonsultuj się ze specjalistą.