Zupa z wołowiny i warzyw o obniżonej zawartości sodu w puszce (gotowa do spożycia)
Zupa z wołowiny i warzyw o obniżonej zawartości sodu w puszce (gotowa do spożycia) – ile ma kalorii i składników odżywczych?
Zupa z wołowiny i warzyw o obniżonej zawartości sodu w puszce (gotowa do spożycia) w 100 gramach posiada wartość energetyczną 42,0 kcal.
W produkcie znajduje się wiele składników odżywczych, w tym:
- 3,26 g białka,
- 4,99 g węglowodanów,
- 1,22 g cukrów,
- 0,80 g błonnika.
Zupa z wołowiny i warzyw o obniżonej zawartości sodu w puszce (gotowa do spożycia) ma w 100 g 0,95 g tłuszczów, w tym:
- 0 g tłuszczów nasyconych,
- 0 g tłuszczów jednonienasyconych,
- 0 g tłuszczów wielonienasyconych.
W produkcie jest 0 mg cholesterolu.
Zupa z wołowiny i warzyw o obniżonej zawartości sodu w puszce (gotowa do spożycia) – jakie ma witaminy?
Zupa z wołowiny i warzyw o obniżonej zawartości sodu w puszce (gotowa do spożycia) to produkt zawierający 0 mg witaminy C,0 µg RAE witaminy A, 0 mg witaminy E,0 i.u. witaminy D oraz 0 µg witaminy K.
Zupa z wołowiny i warzyw o obniżonej zawartości sodu w puszce (gotowa do spożycia) zawiera również witaminy z grupy B:
- 0,02 mg witaminy B1,
- 0,02 mg witaminy B2,
- 0,91 mg witaminy B3,
- 0 mg witaminy B4,
- 0 mg witaminy B5,
- 0 mg witaminy B6,
- 0 µg witaminy B9,
- 0 µg witaminy B12.
Zupa z wołowiny i warzyw o obniżonej zawartości sodu w puszce (gotowa do spożycia) – jakie ma mikroelementy i makroelementy?
Zupa z wołowiny i warzyw o obniżonej zawartości sodu w puszce (gotowa do spożycia) ma w sobie:
- 17,00 mg wapnia,
- 0,45 mg żelaza,
- 9,00 mg magnezu,
- 43,0 mg fosforu,
- 277 mg potasu.
Ponadto w produkcie znajduje się 175 mg sodu, 0,41 mg cynku,0,03 mg miedzi, 0,05 mg manganu i 3,00 µg selenu.
Zupa z wołowiny i warzyw o obniżonej zawartości sodu w puszce (gotowa do spożycia) - kalorie i wartości odżywcze
Treści w naszych serwisach służą celom informacyjno-edukacyjnym i nie zastępują konsultacji lekarskiej. Przed podjęciem decyzji zdrowotnych skonsultuj się ze specjalistą.