Bułki bezglutenowe z mąki z ryżu brązowego, skrobi z tapioki i skrobi ziemniaczanej
Bułki bezglutenowe z mąki z ryżu brązowego, skrobi z tapioki i skrobi ziemniaczanej – ile ma kalorii i składników odżywczych?
Bułki bezglutenowe z mąki z ryżu brązowego, skrobi z tapioki i skrobi ziemniaczanej w 100 gramach posiada wartość energetyczną 310 kcal.
W produkcie znajduje się wiele składników odżywczych, w tym:
- 7,99 g białka,
- 55,1 g węglowodanów,
- 9,53 g cukrów,
- 3,60 g błonnika.
Bułki bezglutenowe z mąki z ryżu brązowego, skrobi z tapioki i skrobi ziemniaczanej ma w 100 g 6,40 g tłuszczów, w tym:
- 0 g tłuszczów nasyconych,
- 0 g tłuszczów jednonienasyconych,
- 0 g tłuszczów wielonienasyconych.
W produkcie jest 0 mg cholesterolu.
Bułki bezglutenowe z mąki z ryżu brązowego, skrobi z tapioki i skrobi ziemniaczanej – jakie ma witaminy?
Bułki bezglutenowe z mąki z ryżu brązowego, skrobi z tapioki i skrobi ziemniaczanej to produkt zawierający 0 mg witaminy C,0 µg RAE witaminy A, 0 mg witaminy E,0 i.u. witaminy D oraz 0 µg witaminy K.
Bułki bezglutenowe z mąki z ryżu brązowego, skrobi z tapioki i skrobi ziemniaczanej zawiera również witaminy z grupy B:
- 0 mg witaminy B1,
- 0 mg witaminy B2,
- 0 mg witaminy B3,
- 0 mg witaminy B4,
- 0,50 mg witaminy B5,
- 0 mg witaminy B6,
- 0 µg witaminy B9,
- 0 µg witaminy B12.
Bułki bezglutenowe z mąki z ryżu brązowego, skrobi z tapioki i skrobi ziemniaczanej – jakie ma mikroelementy i makroelementy?
Bułki bezglutenowe z mąki z ryżu brązowego, skrobi z tapioki i skrobi ziemniaczanej ma w sobie:
- 82,0 mg wapnia,
- 0,78 mg żelaza,
- 44,0 mg magnezu,
- 126 mg fosforu,
- 161 mg potasu.
Ponadto w produkcie znajduje się 707 mg sodu, 0,70 mg cynku,0,08 mg miedzi, 0,80 mg manganu i 0 µg selenu.
Bułki bezglutenowe z mąki z ryżu brązowego, skrobi z tapioki i skrobi ziemniaczanej - kalorie i wartości odżywcze
Treści w naszych serwisach służą celom informacyjno-edukacyjnym i nie zastępują konsultacji lekarskiej. Przed podjęciem decyzji zdrowotnych skonsultuj się ze specjalistą.