Cukier do pieczenia (zawiera cukier i sukralozę)
1. Cukier do pieczenia (zawiera cukier i sukralozę) – ile ma kalorii i składników odżywczych?
Cukier do pieczenia (zawiera cukier i sukralozę) w 100 gramach posiada wartość energetyczną 398 kcal.
W produkcie znajduje się wiele składników odżywczych, w tym:
- 0 g białka,
- 99,53 g węglowodanów,
- 47,1 g cukrów,
- 0 g błonnika.
Cukier do pieczenia (zawiera cukier i sukralozę) ma w 100 g 0 g tłuszczów, w tym:
- 0 g tłuszczów nasyconych,
- 0 g tłuszczów jednonienasyconych,
- 0 g tłuszczów wielonienasyconych.
W produkcie jest 0 mg cholesterolu.
2. Cukier do pieczenia (zawiera cukier i sukralozę) – jakie ma witaminy?
Cukier do pieczenia (zawiera cukier i sukralozę) to produkt zawierający 0 mg witaminy C, 0 µg RAE witaminy A, 0 mg witaminy E, 0 i.u. witaminy D oraz 0 µg witaminy K.
Cukier do pieczenia (zawiera cukier i sukralozę) zawiera również witaminy z grupy B:
- 0 mg witaminy B1,
- 0 mg witaminy B2,
- 0 mg witaminy B3,
- 0 mg witaminy B4,
- 0 mg witaminy B5,
- 0 mg witaminy B6,
- 0 µg witaminy B9,
- 0 µg witaminy B12.
3. Cukier do pieczenia (zawiera cukier i sukralozę) – jakie ma mikroelementy i makroelementy?
Cukier do pieczenia (zawiera cukier i sukralozę) ma w sobie:
- 1,00 mg wapnia,
- 0,06 mg żelaza,
- 0 mg magnezu,
- 0 mg fosforu,
- 2,00 mg potasu.
Ponadto w produkcie znajduje się 2,00 mg sodu, 0,01 mg cynku, 0,01 mg miedzi, 0,00 mg manganu i 0 µg selenu.
4. Cukier do pieczenia (zawiera cukier i sukralozę) - kalorie i wartości odżywcze
Kalorie i wartości odżywcze | Zawartość w 100 g |
Zawartość w 15 g (1 łyżka) |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 398 kcal | 58,1 kcal |
Białko | 0 g | 0 g |
Węglowodany | 99,53 g | 14,53 g |
Cukier | 47,1 g | 6,87 g |
Błonnik | 0 g | 0 g |
Tłuszcz | 0 g | 0 g |
Tłuszcze nasycone | 0 g | 0 g |
Tłuszcze jednonienasycone | 0 g | 0 g |
Tłuszcze wielonienasycone | 0 g | 0 g |
Cholesterol | 0 mg | 0 mg |
Witamina C | 0 mg | 0 mg |