Gotowana pierś z młodej kaczki domowej bez kości i skóry
Gotowana pierś z młodej kaczki domowej bez kości i skóry – ile ma kalorii i składników odżywczych?
Gotowana pierś z młodej kaczki domowej bez kości i skóry w 100 gramach posiada wartość energetyczną 140 kcal.
W produkcie znajduje się wiele składników odżywczych, w tym:
- 27,6 g białka,
- 0 g węglowodanów,
- 0 g cukrów,
- 0 g błonnika.
Gotowana pierś z młodej kaczki domowej bez kości i skóry ma w 100 g 2,50 g tłuszczów, w tym:
- 0,58 g tłuszczów nasyconych,
- 0,87 g tłuszczów jednonienasyconych,
- 0,38 g tłuszczów wielonienasyconych.
W produkcie jest 143 mg cholesterolu.
Gotowana pierś z młodej kaczki domowej bez kości i skóry – jakie ma witaminy?
Gotowana pierś z młodej kaczki domowej bez kości i skóry to produkt zawierający 3,20 mg witaminy C,0 µg RAE witaminy A, 0 mg witaminy E,0 i.u. witaminy D oraz 0 µg witaminy K.
Gotowana pierś z młodej kaczki domowej bez kości i skóry zawiera również witaminy z grupy B:
- 0 mg witaminy B1,
- 0 mg witaminy B2,
- 10,35 mg witaminy B3,
- 0 mg witaminy B4,
- 0 mg witaminy B5,
- 0 mg witaminy B6,
- 0 µg witaminy B9,
- 0 µg witaminy B12.
Gotowana pierś z młodej kaczki domowej bez kości i skóry – jakie ma mikroelementy i makroelementy?
Gotowana pierś z młodej kaczki domowej bez kości i skóry ma w sobie:
- 9,00 mg wapnia,
- 4,49 mg żelaza,
- 0 mg magnezu,
- 0 mg fosforu,
- 0 mg potasu.
Ponadto w produkcie znajduje się 105 mg sodu, 0 mg cynku,0 mg miedzi, 0 mg manganu i 29,0 µg selenu.
Gotowana pierś z młodej kaczki domowej bez kości i skóry - kalorie i wartości odżywcze
Treści w naszych serwisach służą celom informacyjno-edukacyjnym i nie zastępują konsultacji lekarskiej. Przed podjęciem decyzji zdrowotnych skonsultuj się ze specjalistą.