Gotowany ogórecznik z dodatkiem soli, odsączony
Gotowany ogórecznik z dodatkiem soli, odsączony – ile ma kalorii i składników odżywczych?
Gotowany ogórecznik z dodatkiem soli, odsączony w 100 gramach posiada wartość energetyczną 25,0 kcal.
W produkcie znajduje się wiele składników odżywczych, w tym:
- 2,09 g białka,
- 3,55 g węglowodanów,
- 0 g cukrów,
- 0 g błonnika.
Gotowany ogórecznik z dodatkiem soli, odsączony ma w 100 g 0,81 g tłuszczów, w tym:
- 0,20 g tłuszczów nasyconych,
- 0,25 g tłuszczów jednonienasyconych,
- 0,13 g tłuszczów wielonienasyconych.
W produkcie jest 0 mg cholesterolu.
Gotowany ogórecznik z dodatkiem soli, odsączony – jakie ma witaminy?
Gotowany ogórecznik z dodatkiem soli, odsączony to produkt zawierający 32,5 mg witaminy C,219 µg RAE witaminy A, 0 mg witaminy E,0 i.u. witaminy D oraz 0 µg witaminy K.
Gotowany ogórecznik z dodatkiem soli, odsączony zawiera również witaminy z grupy B:
- 0,06 mg witaminy B1,
- 0,17 mg witaminy B2,
- 0,94 mg witaminy B3,
- 0 mg witaminy B4,
- 0,05 mg witaminy B5,
- 0,09 mg witaminy B6,
- 10,00 µg witaminy B9,
- 0 µg witaminy B12.
Gotowany ogórecznik z dodatkiem soli, odsączony – jakie ma mikroelementy i makroelementy?
Gotowany ogórecznik z dodatkiem soli, odsączony ma w sobie:
- 102 mg wapnia,
- 3,64 mg żelaza,
- 57,0 mg magnezu,
- 55,0 mg fosforu,
- 491 mg potasu.
Ponadto w produkcie znajduje się 324 mg sodu, 0,22 mg cynku,0,14 mg miedzi, 0,39 mg manganu i 0,90 µg selenu.
Gotowany ogórecznik z dodatkiem soli, odsączony - kalorie i wartości odżywcze
Treści w naszych serwisach służą celom informacyjno-edukacyjnym i nie zastępują konsultacji lekarskiej. Przed podjęciem decyzji zdrowotnych skonsultuj się ze specjalistą.