Gotowany seler z dodatkiem soli, odsączony
Gotowany seler z dodatkiem soli, odsączony – ile ma kalorii i składników odżywczych?
Gotowany seler z dodatkiem soli, odsączony w 100 gramach posiada wartość energetyczną 27,0 kcal.
W produkcie znajduje się wiele składników odżywczych, w tym:
- 0,96 g białka,
- 5,90 g węglowodanów,
- 0 g cukrów,
- 0 g błonnika.
Gotowany seler z dodatkiem soli, odsączony ma w 100 g 0,19 g tłuszczów, w tym:
- 0 g tłuszczów nasyconych,
- 0 g tłuszczów jednonienasyconych,
- 0 g tłuszczów wielonienasyconych.
W produkcie jest 0 mg cholesterolu.
Gotowany seler z dodatkiem soli, odsączony – jakie ma witaminy?
Gotowany seler z dodatkiem soli, odsączony to produkt zawierający 3,60 mg witaminy C,0 µg RAE witaminy A, 0 mg witaminy E,0 i.u. witaminy D oraz 0 µg witaminy K.
Gotowany seler z dodatkiem soli, odsączony zawiera również witaminy z grupy B:
- 0,03 mg witaminy B1,
- 0,04 mg witaminy B2,
- 0,43 mg witaminy B3,
- 0 mg witaminy B4,
- 0,20 mg witaminy B5,
- 0,10 mg witaminy B6,
- 3,00 µg witaminy B9,
- 0 µg witaminy B12.
Gotowany seler z dodatkiem soli, odsączony – jakie ma mikroelementy i makroelementy?
Gotowany seler z dodatkiem soli, odsączony ma w sobie:
- 26,0 mg wapnia,
- 0,43 mg żelaza,
- 12,00 mg magnezu,
- 66,0 mg fosforu,
- 173 mg potasu.
Ponadto w produkcie znajduje się 297 mg sodu, 0,20 mg cynku,0,04 mg miedzi, 0,10 mg manganu i 0,40 µg selenu.
Gotowany seler z dodatkiem soli, odsączony - kalorie i wartości odżywcze
Treści w naszych serwisach służą celom informacyjno-edukacyjnym i nie zastępują konsultacji lekarskiej. Przed podjęciem decyzji zdrowotnych skonsultuj się ze specjalistą.