Gotowany tłuszcz podskórny z cielęciny australijskiej
Gotowany tłuszcz podskórny z cielęciny australijskiej – ile ma kalorii i składników odżywczych?
Gotowany tłuszcz podskórny z cielęciny australijskiej w 100 gramach posiada wartość energetyczną 538 kcal.
W produkcie znajduje się wiele składników odżywczych, w tym:
- 16,90 g białka,
- 0 g węglowodanów,
- 0 g cukrów,
- 0 g błonnika.
Gotowany tłuszcz podskórny z cielęciny australijskiej ma w 100 g 52,3 g tłuszczów, w tym:
- 26,8 g tłuszczów nasyconych,
- 20,3 g tłuszczów jednonienasyconych,
- 3,12 g tłuszczów wielonienasyconych.
W produkcie jest 81,0 mg cholesterolu.
Gotowany tłuszcz podskórny z cielęciny australijskiej – jakie ma witaminy?
Gotowany tłuszcz podskórny z cielęciny australijskiej to produkt zawierający 0 mg witaminy C,0 µg RAE witaminy A, 0 mg witaminy E,0 i.u. witaminy D oraz 0 µg witaminy K.
Gotowany tłuszcz podskórny z cielęciny australijskiej zawiera również witaminy z grupy B:
- 0,08 mg witaminy B1,
- 0,23 mg witaminy B2,
- 4,30 mg witaminy B3,
- 0 mg witaminy B4,
- 0,52 mg witaminy B5,
- 0,34 mg witaminy B6,
- 0 µg witaminy B9,
- 0 µg witaminy B12.
Gotowany tłuszcz podskórny z cielęciny australijskiej – jakie ma mikroelementy i makroelementy?
Gotowany tłuszcz podskórny z cielęciny australijskiej ma w sobie:
- 12,00 mg wapnia,
- 1,98 mg żelaza,
- 20,0 mg magnezu,
- 148 mg fosforu,
- 207 mg potasu.
Ponadto w produkcie znajduje się 58,0 mg sodu, 2,13 mg cynku,0,07 mg miedzi, 0,01 mg manganu i 5,00 µg selenu.
Gotowany tłuszcz podskórny z cielęciny australijskiej - kalorie i wartości odżywcze
Treści w naszych serwisach służą celom informacyjno-edukacyjnym i nie zastępują konsultacji lekarskiej. Przed podjęciem decyzji zdrowotnych skonsultuj się ze specjalistą.