Margaryna przemysłowa z soją i częściowo utwardzonym olejem sojowym do pieczenia, sosów i wyrobów cukierniczych
1. Margaryna przemysłowa z soją i częściowo utwardzonym olejem sojowym do pieczenia, sosów i wyrobów cukierniczych - kalorie i wartości odżywcze
Kalorie i wartości odżywcze | Zawartość w 100 g |
Zawartość w 14 g (1 łyżka) |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 714 kcal | 99,96 kcal |
Białko | 0,18 g | 0,03 g |
Węglowodany | 0,71 g | 0,10 g |
Cukier | 0 g | 0 g |
Błonnik | 0 g | 0 g |
Tłuszcz | 80,0 g | 11,20 g |
Tłuszcze nasycone | 16,32 g | 2,29 g |
Tłuszcze jednonienasycone | 37,5 g | 5,24 g |
Tłuszcze wielonienasycone | 22,4 g | 3,14 g |
Cholesterol | 0 mg | 0 mg |
Witamina C | 0 mg | 0 mg |