Trwa ładowanie...

Mięso z malajki

Avatar placeholder
Anna Kowalczyk 29.11.2018 10:59
Mięso z malajki
Mięso z malajki

1. Mięso z malajki – ile ma kalorii i składników odżywczych?

Mięso z malajki w 100 gramach posiada wartość energetyczną 84,0 kcal.

W produkcie znajduje się wiele składników odżywczych, w tym:

  • 20,2 g białka,
  • 0 g węglowodanów,
  • 0 g cukrów,
  • 0 g błonnika.

Mięso z malajki ma w 100 g 0,40 g tłuszczów, w tym:

Zobacz film: "Sól w diecie - ile można spożywać?"
  • 0 g tłuszczów nasyconych,
  • 0 g tłuszczów jednonienasyconych,
  • 0 g tłuszczów wielonienasyconych.

W produkcie jest 0 mg cholesterolu.

2. Mięso z malajki – jakie ma witaminy?

Mięso z malajki to produkt zawierający 0 mg witaminy C, 0 µg RAE witaminy A, 0 mg witaminy E, 0 i.u. witaminy D oraz 0 µg witaminy K.

Mięso z malajki zawiera również witaminy z grupy B:

  • 0 mg witaminy B1,
  • 0 mg witaminy B2,
  • 0 mg witaminy B3,
  • 0 mg witaminy B4,
  • 0 mg witaminy B5,
  • 0 mg witaminy B6,
  • 0 µg witaminy B9,
  • 0 µg witaminy B12.

3. Mięso z malajki – jakie ma mikroelementy i makroelementy?

Mięso z malajki ma w sobie:

  • 8,00 mg wapnia,
  • 0 mg żelaza,
  • 0 mg magnezu,
  • 0 mg fosforu,
  • 0 mg potasu.

Ponadto w produkcie znajduje się 0 mg sodu, 0 mg cynku, 0 mg miedzi, 0 mg manganu i 0 µg selenu.

4. Mięso z malajki - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 28 g (1 porcja)
Wartość energetyczna 84,0 kcal 23,8 kcal
Białko 20,2 g 5,73 g
Węglowodany 0 g 0 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 0,40 g 0,11 g
Tłuszcze nasycone 0 g 0 g
Tłuszcze jednonienasycone 0 g 0 g
Tłuszcze wielonienasycone 0 g 0 g
Cholesterol 0 mg 0 mg
Witamina C 0 mg 0 mg
Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g
Polecane dla Ciebie
Pomocni lekarze