Opiekany comber z jagnięciny australijskiej (mięso i tłuszcz)
Opiekany comber z jagnięciny australijskiej (mięso i tłuszcz) – ile ma kalorii i składników odżywczych?
Opiekany comber z jagnięciny australijskiej (mięso i tłuszcz) w 100 gramach posiada wartość energetyczną 219 kcal.
W produkcie znajduje się wiele składników odżywczych, w tym:
- 25,5 g białka,
- 0 g węglowodanów,
- 0 g cukrów,
- 0 g błonnika.
Opiekany comber z jagnięciny australijskiej (mięso i tłuszcz) ma w 100 g 12,25 g tłuszczów, w tym:
- 5,57 g tłuszczów nasyconych,
- 4,89 g tłuszczów jednonienasyconych,
- 0,49 g tłuszczów wielonienasyconych.
W produkcie jest 82,0 mg cholesterolu.
Opiekany comber z jagnięciny australijskiej (mięso i tłuszcz) – jakie ma witaminy?
Opiekany comber z jagnięciny australijskiej (mięso i tłuszcz) to produkt zawierający 0 mg witaminy C,0 µg RAE witaminy A, 0 mg witaminy E,0 i.u. witaminy D oraz 0 µg witaminy K.
Opiekany comber z jagnięciny australijskiej (mięso i tłuszcz) zawiera również witaminy z grupy B:
- 0,17 mg witaminy B1,
- 0,32 mg witaminy B2,
- 7,83 mg witaminy B3,
- 0 mg witaminy B4,
- 0,81 mg witaminy B5,
- 0,49 mg witaminy B6,
- 0 µg witaminy B9,
- 2,00 µg witaminy B12.
Opiekany comber z jagnięciny australijskiej (mięso i tłuszcz) – jakie ma mikroelementy i makroelementy?
Opiekany comber z jagnięciny australijskiej (mięso i tłuszcz) ma w sobie:
- 21,0 mg wapnia,
- 2,12 mg żelaza,
- 25,0 mg magnezu,
- 214 mg fosforu,
- 331 mg potasu.
Ponadto w produkcie znajduje się 78,0 mg sodu, 3,36 mg cynku,0,15 mg miedzi, 0,01 mg manganu i 9,60 µg selenu.
Opiekany comber z jagnięciny australijskiej (mięso i tłuszcz) - kalorie i wartości odżywcze
Treści w naszych serwisach służą celom informacyjno-edukacyjnym i nie zastępują konsultacji lekarskiej. Przed podjęciem decyzji zdrowotnych skonsultuj się ze specjalistą.