Pełnoziarniste i warzywne krakersy bezglutenowe ze skrobi kukurydzianej
Pełnoziarniste i warzywne krakersy bezglutenowe ze skrobi kukurydzianej – ile ma kalorii i składników odżywczych?
Pełnoziarniste i warzywne krakersy bezglutenowe ze skrobi kukurydzianej w 100 gramach posiada wartość energetyczną 456 kcal.
W produkcie znajduje się wiele składników odżywczych, w tym:
- 2,50 g białka,
- 76,9 g węglowodanów,
- 3,90 g cukrów,
- 3,00 g błonnika.
Pełnoziarniste i warzywne krakersy bezglutenowe ze skrobi kukurydzianej ma w 100 g 15,41 g tłuszczów, w tym:
- 5,71 g tłuszczów nasyconych,
- 4,88 g tłuszczów jednonienasyconych,
- 1,37 g tłuszczów wielonienasyconych.
W produkcie jest 0 mg cholesterolu.
Pełnoziarniste i warzywne krakersy bezglutenowe ze skrobi kukurydzianej – jakie ma witaminy?
Pełnoziarniste i warzywne krakersy bezglutenowe ze skrobi kukurydzianej to produkt zawierający 0 mg witaminy C,0 µg RAE witaminy A, 0 mg witaminy E,0 i.u. witaminy D oraz 0 µg witaminy K.
Pełnoziarniste i warzywne krakersy bezglutenowe ze skrobi kukurydzianej zawiera również witaminy z grupy B:
- 0,06 mg witaminy B1,
- 0,10 mg witaminy B2,
- 0,63 mg witaminy B3,
- 0 mg witaminy B4,
- 0 mg witaminy B5,
- 0,07 mg witaminy B6,
- 7,00 µg witaminy B9,
- 0 µg witaminy B12.
Pełnoziarniste i warzywne krakersy bezglutenowe ze skrobi kukurydzianej – jakie ma mikroelementy i makroelementy?
Pełnoziarniste i warzywne krakersy bezglutenowe ze skrobi kukurydzianej ma w sobie:
- 28,0 mg wapnia,
- 0,56 mg żelaza,
- 15,00 mg magnezu,
- 57,0 mg fosforu,
- 86,0 mg potasu.
Ponadto w produkcie znajduje się 890 mg sodu, 0,44 mg cynku,0,09 mg miedzi, 0,30 mg manganu i 0 µg selenu.
Pełnoziarniste i warzywne krakersy bezglutenowe ze skrobi kukurydzianej - kalorie i wartości odżywcze
Treści w naszych serwisach służą celom informacyjno-edukacyjnym i nie zastępują konsultacji lekarskiej. Przed podjęciem decyzji zdrowotnych skonsultuj się ze specjalistą.