Pieczona pierś z młodej kaczki domowej bez kości (mięso i skóra)
Pieczona pierś z młodej kaczki domowej bez kości (mięso i skóra) – ile ma kalorii i składników odżywczych?
Pieczona pierś z młodej kaczki domowej bez kości (mięso i skóra) w 100 gramach posiada wartość energetyczną 202 kcal.
W produkcie znajduje się wiele składników odżywczych, w tym:
- 24,5 g białka,
- 0 g węglowodanów,
- 0 g cukrów,
- 0 g błonnika.
Pieczona pierś z młodej kaczki domowej bez kości (mięso i skóra) ma w 100 g 10,85 g tłuszczów, w tym:
- 2,92 g tłuszczów nasyconych,
- 5,43 g tłuszczów jednonienasyconych,
- 1,63 g tłuszczów wielonienasyconych.
W produkcie jest 136 mg cholesterolu.
Pieczona pierś z młodej kaczki domowej bez kości (mięso i skóra) – jakie ma witaminy?
Pieczona pierś z młodej kaczki domowej bez kości (mięso i skóra) to produkt zawierający 2,80 mg witaminy C,0 µg RAE witaminy A, 0 mg witaminy E,0 i.u. witaminy D oraz 0 µg witaminy K.
Pieczona pierś z młodej kaczki domowej bez kości (mięso i skóra) zawiera również witaminy z grupy B:
- 0 mg witaminy B1,
- 0 mg witaminy B2,
- 7,86 mg witaminy B3,
- 0 mg witaminy B4,
- 0 mg witaminy B5,
- 0 mg witaminy B6,
- 0 µg witaminy B9,
- 0 µg witaminy B12.
Pieczona pierś z młodej kaczki domowej bez kości (mięso i skóra) – jakie ma mikroelementy i makroelementy?
Pieczona pierś z młodej kaczki domowej bez kości (mięso i skóra) ma w sobie:
- 8,00 mg wapnia,
- 3,26 mg żelaza,
- 0 mg magnezu,
- 0 mg fosforu,
- 0 mg potasu.
Ponadto w produkcie znajduje się 84,0 mg sodu, 0 mg cynku,0 mg miedzi, 0 mg manganu i 26,4 µg selenu.
Pieczona pierś z młodej kaczki domowej bez kości (mięso i skóra) - kalorie i wartości odżywcze
Treści w naszych serwisach służą celom informacyjno-edukacyjnym i nie zastępują konsultacji lekarskiej. Przed podjęciem decyzji zdrowotnych skonsultuj się ze specjalistą.