Proszek do pieczenia z dodatkiem siarczanu sodu
Proszek do pieczenia z dodatkiem siarczanu sodu – ile ma kalorii i składników odżywczych?
Proszek do pieczenia z dodatkiem siarczanu sodu w 100 gramach posiada wartość energetyczną 53,0 kcal.
W produkcie znajduje się wiele składników odżywczych, w tym:
- 0 g białka,
- 27,7 g węglowodanów,
- 0 g cukrów,
- 0,20 g błonnika.
Proszek do pieczenia z dodatkiem siarczanu sodu ma w 100 g 0 g tłuszczów, w tym:
- 0 g tłuszczów nasyconych,
- 0 g tłuszczów jednonienasyconych,
- 0 g tłuszczów wielonienasyconych.
W produkcie jest 0 mg cholesterolu.
Proszek do pieczenia z dodatkiem siarczanu sodu – jakie ma witaminy?
Proszek do pieczenia z dodatkiem siarczanu sodu to produkt zawierający 0 mg witaminy C,0 µg RAE witaminy A, 0 mg witaminy E,0 i.u. witaminy D oraz 0 µg witaminy K.
Proszek do pieczenia z dodatkiem siarczanu sodu zawiera również witaminy z grupy B:
- 0 mg witaminy B1,
- 0 mg witaminy B2,
- 0 mg witaminy B3,
- 0 mg witaminy B4,
- 0 mg witaminy B5,
- 0 mg witaminy B6,
- 0 µg witaminy B9,
- 0 µg witaminy B12.
Proszek do pieczenia z dodatkiem siarczanu sodu – jakie ma mikroelementy i makroelementy?
Proszek do pieczenia z dodatkiem siarczanu sodu ma w sobie:
- 5,876 mg wapnia,
- 11,02 mg żelaza,
- 27,0 mg magnezu,
- 2,191 mg fosforu,
- 20,0 mg potasu.
Ponadto w produkcie znajduje się 10,600 mg sodu, 0,01 mg cynku,0,01 mg miedzi, 0,01 mg manganu i 0,20 µg selenu.
Proszek do pieczenia z dodatkiem siarczanu sodu - kalorie i wartości odżywcze
Treści w naszych serwisach służą celom informacyjno-edukacyjnym i nie zastępują konsultacji lekarskiej. Przed podjęciem decyzji zdrowotnych skonsultuj się ze specjalistą.