Surowy tłuszcz podskórny z wołowiny australijskiej
Surowy tłuszcz podskórny z wołowiny australijskiej – ile ma kalorii i składników odżywczych?
Surowy tłuszcz podskórny z wołowiny australijskiej w 100 gramach posiada wartość energetyczną 509 kcal.
W produkcie znajduje się wiele składników odżywczych, w tym:
- 11,32 g białka,
- 0,39 g węglowodanów,
- 0 g cukrów,
- 0 g błonnika.
Surowy tłuszcz podskórny z wołowiny australijskiej ma w 100 g 51,4 g tłuszczów, w tym:
- 22,7 g tłuszczów nasyconych,
- 21,4 g tłuszczów jednonienasyconych,
- 1,42 g tłuszczów wielonienasyconych.
W produkcie jest 66,0 mg cholesterolu.
Surowy tłuszcz podskórny z wołowiny australijskiej – jakie ma witaminy?
Surowy tłuszcz podskórny z wołowiny australijskiej to produkt zawierający 0 mg witaminy C,36,0 µg RAE witaminy A, 0 mg witaminy E,0 i.u. witaminy D oraz 0 µg witaminy K.
Surowy tłuszcz podskórny z wołowiny australijskiej zawiera również witaminy z grupy B:
- 0 mg witaminy B1,
- 0 mg witaminy B2,
- 0 mg witaminy B3,
- 0 mg witaminy B4,
- 0 mg witaminy B5,
- 0 mg witaminy B6,
- 0 µg witaminy B9,
- 0 µg witaminy B12.
Surowy tłuszcz podskórny z wołowiny australijskiej – jakie ma mikroelementy i makroelementy?
Surowy tłuszcz podskórny z wołowiny australijskiej ma w sobie:
- 6,00 mg wapnia,
- 0,95 mg żelaza,
- 0 mg magnezu,
- 0 mg fosforu,
- 0 mg potasu.
Ponadto w produkcie znajduje się 36,0 mg sodu, 0 mg cynku,0 mg miedzi, 0 mg manganu i 0 µg selenu.
Surowy tłuszcz podskórny z wołowiny australijskiej - kalorie i wartości odżywcze
Treści w naszych serwisach służą celom informacyjno-edukacyjnym i nie zastępują konsultacji lekarskiej. Przed podjęciem decyzji zdrowotnych skonsultuj się ze specjalistą.