Whiskey (43%)
1. Whiskey (43%) – ile ma kalorii i składników odżywczych?
Whiskey (43%) w 100 gramach posiada wartość energetyczną 250 kcal.
W produkcie znajduje się wiele składników odżywczych, w tym:
- 0 g białka,
- 0,10 g węglowodanów,
- 0,10 g cukrów,
- 0 g błonnika.
Whiskey (43%) ma w 100 g 0 g tłuszczów, w tym:
- 0 g tłuszczów nasyconych,
- 0 g tłuszczów jednonienasyconych,
- 0 g tłuszczów wielonienasyconych.
W produkcie jest 0 mg cholesterolu.
2. Whiskey (43%) – jakie ma witaminy?
Whiskey (43%) to produkt zawierający 0 mg witaminy C, 0 µg RAE witaminy A, 0 mg witaminy E, 0 i.u. witaminy D oraz 0 µg witaminy K.
Whiskey (43%) zawiera również witaminy z grupy B:
- 0,01 mg witaminy B1,
- 0,00 mg witaminy B2,
- 0,05 mg witaminy B3,
- 0 mg witaminy B4,
- 0 mg witaminy B5,
- 0 mg witaminy B6,
- 0 µg witaminy B9,
- 0 µg witaminy B12.
3. Whiskey (43%) – jakie ma mikroelementy i makroelementy?
Whiskey (43%) ma w sobie:
- 0 mg wapnia,
- 0,02 mg żelaza,
- 0 mg magnezu,
- 3,00 mg fosforu,
- 1,00 mg potasu.
Ponadto w produkcie znajduje się 0 mg sodu, 0,02 mg cynku, 0,01 mg miedzi, 0,01 mg manganu i 0 µg selenu.
4. Whiskey (43%) - kalorie i wartości odżywcze
Kalorie i wartości odżywcze | Zawartość w 100 g |
Zawartość w 28 g (1 porcja) |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 250 kcal | 69,5 kcal |
Białko | 0 g | 0 g |
Węglowodany | 0,10 g | 0,03 g |
Cukier | 0,10 g | 0,03 g |
Błonnik | 0 g | 0 g |
Tłuszcz | 0 g | 0 g |
Tłuszcze nasycone | 0 g | 0 g |
Tłuszcze jednonienasycone | 0 g | 0 g |
Tłuszcze wielonienasycone | 0 g | 0 g |
Cholesterol | 0 mg | 0 mg |
Witamina C | 0 mg | 0 mg |